Внаслідок ракетного удару у Києві пошкоджено СТО, газову трубу та нежитлові будівлі - КМВА

У Києві внаслідок нічного ракетного удару росіян у четвер, 21 вересня, зафіксовано падіння уламків ракет у Дарницькому та Шевченківському районах. Про це у Телеграм повідомила Київська міська військова адміністрація.

Як повідомляється, у Шевченківському районі столиці пошкоджено газову трубу без загоряння, у житловому будинку вибуховою хвилею вибито двері, пошкоджено вікна, а також пошкоджено вікна в нежитловому багатоповерховому будинку. При цьому інформація щодо постраждалих поки що відсутня.

У Дарницькому районі осколками пошкоджено нежитлову будівлю (без загоряння) і вікна двоповерхового гуртожитку. Крім того, осколки пошкодили станцію технічного обслуговування, виникла пожежа на площі 400 м2, загорілися припарковані автомобілі.

Постраждали семеро осіб, із них одна дитина (дівчинка 9-ти років). Практично у всіх поранення - це різані рани. Трьох людей шпиталізували. Решта отримали медичну допомогу на місці. Попередньо, загрози для життя у постраждалих немає.

"Інформація попередня, дані оперативного зведення оновлюються", - зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, російські війська вночі 21 вересня завдали удару по гуртожитку у Херсоні та вбили двох мирних жителів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті