Внаслідок ракетного удару по Слов'янську загинуло дві людини, ще 28 отримали поранення

Російськи окупанти вбили двох мешканців Слов'янська та поранили ще 28 цивільних осіб ракетним ударом з установки С-300. Про це розповів начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

Крім того, ввечері рашисти здійснили ракетний удар по Краматорську.

"Напередодні росіяни завдали ракетного удару по Слов’янську – вбили 2 цивільних, поранили ще 28. Зруйновано адміністративні та офісні будівлі, пошкоджено 5 багатоповерхівок і 7 приватних будинків. Пізно ввечері ракетного удару зазнав Краматорськ – пошкоджено дитсадок, школу та будівлю підприємства, без жертв", - розповів Кириленко.

Також 2 людини поранено у Костянтинівці, де пошкоджено 2 житлові будинки.

Під обстрілами окупантів опинилося і Курахове: його 7 разів обстрілювали з артилерії, пошкодивши одну із будівель державного підприємства.

Як повідомлялося раніше, у Костянтинівці пролунали вибухи, попередньо "приліт" до житлового району. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті