Влада Луганщини запевняє, що усі гуманітарні хаби забезпечені генераторами й запасом пального

Усі 36 гуманітарних хабів (центрів підтримки цивільного населення) Луганської області, які працюють у різних регіонах України, забезпечені генераторами й необхідним запасом пального на випадки відключень електрики, - пише Луганська ОВА. 

"Натепер усі 36 центрів підтримки цивільного населення забезпечені генераторами та необхідним запасом пального", - повідомив директор Департаменту комунального господарства Луганської ОВА Віталій Сурай на апаратній нараді начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора 23 липня.

Зазначається, що під час наради, у зв’язку зі складною ситуацією в енергетичному комплексі, ретельну увагу було приділено питанню забезпечення гуманітарних хабів та релокованих закладів Луганської області джерелами резервного живлення.

За інформацією місцевих адміністрацій, генераторами також забезпечено 69 функціонуючих підприємств. Громадами сформований резерв автономних джерел енергопостачання та паливно-мастильних матеріалів до них.

Раніше повідомлялось, що у 20 регіонах України працює мережа з 36 центрів підтримки переселенців з Луганської області, допомогою охоплено 110 тисяч осіб.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті