Війська РФ з початку доби завдали 7 авіаударів по Курській області - Генштаб

Збройні сили РФ здійснили шість авіаційних ударів по Курській області 10 жовтня, задіявши сім авіабомб. Про це повідомив Генеральній штаб Збройних сил України.

Крім цього, ворог завдав ударів п'ятьма керованими авіабомбами по районах населених пунктів Голишівське та Річки в Сумській області, а також завдав авіаударів по Куп'янську-Вузловому та Подолах Харківської області, Ямполю та Лиману Донецької області, три авіабомби скинуто на Запоріжжі.

Противник також активно застосовує авіацію на торецькому напрямку, зокрема бомбардувань зазнають райони Торецька й Катеринівки. Некеровані авіаційні ракети ворог застосував по Серебрянському лісництву.

Від артилерійських обстрілів з території РФ постраждали райони населених пунктів Олександрія, Білопілля, Шалигине, Єліне, Клюси, Павлівка, Бояро-Лежачі, Прогрес і Попівка Сумської області.

Як повідомлялося, РФ вдарила по селу Черкаська Лозова на Харківщині. 

Статті

Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Всі статті