Війська РФ крили снарядами села на півночі Донеччини та поцілили у промзону Курахового

Російськи війська здійснили за добу понад десяток атак з РСЗВ "Град" й артилерії по населеним пунктах у сімох громадах Донецької області. Про це 20 грудня повідомили обласна військова адміністрація та поліція регіону. 

Зокрема, у Красногорівці Мар'їнської громади внаслідок обстрілу поранено людину і пошкоджено будинок. Під ворожим вогнем також перебували Новомихайлівка і Парасковіївка. А у Курахівській громаді в зоні ураження була промзона.

Водночас у Часовоярській громаді російськими снарядами пошкоджено чотири приватні будинки, багатоповерхівка і промислова будівля. У Соледарській громаді окупанти били по Роздолівці і Міньківці.

Під вогнем військ РФ перебували три вулиці Серебрянки Сіверської громади, Переїзне Званівської громади, а також Торське і Зарічне Лиманської громади.

Крім того, з "Градів", танків й артилерії росіяни били по Авдіївці. В сусідньому Очеретиному внаслідок ворожого обстрілу зруйновано приватний будинок.

Як повідомлялося, окупанти завдали артилерійських ударів по Кураховому.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті