Відновлено доступ до мобільного інтернету по всій Україні - "Київстар"

Мобільний оператор "Київстар" заявив, що фахівці компанії включили доступ до мобільного інтернету по всій Україні. Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G.

"Ми поруч. Ми залишаємось на зв’язку. І намагаємось якомога оперативніше повідомляти про всі новини.  Станом на зараз наша команда:  відновила доступ до мобільного інтернету у всій країні; активно працює над запуском SMS та відновленням доступу до «Мій Київстар»; поновила роботу понад 95% базових станцій мобільного зв’язку. Мережа стабілізується і працює в усіх стандартах, в тому числі 4G. Це означає, що скоро якість зв'язку буде покращуватись. Навіть якщо зараз вона працює зі зменшеною швидкістю. У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв'язком. Проте, наші спеціалісти оперативно їх усувають", - йдеться уповідомленні.

Раніше повідомлялось, що хакерам вдалося зламати захист "Київстару" завдяки обліковому запису одного зі співробітників компанії.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті