Вбивство Фаріон: поліція знайшла будиночок у лісі Львова, яким міг користуватися злочинець

Слідчий суддя Галицького районного суду міста Львова арештував речі, вилучені поліцією з будинку в рамках розслідування вбивства Ірини Фаріон. Про це повідомляє «Судовий репортер» із посиланням на ухвалу суду.

"21 липня, відпрацьовуючи шляхи підходу та відходу від місця події, у лісовій місцевості в урочищі Голоско в Шевченківському районі Львова, правоохоронці виявили дачний будиночок", - йдеться у повідомленні.

Припускаючи, що всередині можуть бути речі, якими користувався нападник, зокрема його одяг, поліціянти проникли в будинок. Вони знайшли там пластиковий посуд, матрац, дві подушки і покривало, попільничку з чотирьма недопалками, пачку з-під сигарет «Мark», картонну коробку в якій знаходиться свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагмент паперу, а також сіре покривало, наволочку з-під подушки та простиню золотого кольору.

Будиночок розташований на ділянках городнього товариства «Малі Голоски».

Нагадаємо, що 26 липня суд узяв під варту 18-річного мешканця Дніпра Вʼячеслава Зінченка. За версією слідства, саме він надвечір 19 липня на вулиці вистрелив Фаріон у голові. Від поранення жінка померла в лікарні. Сусіди впізнали в підозрюваному підозрілого юнака, який тиждень перед убивством по кілька годин просиджував під багатоповерхівкою, в якій мешкала Фаріон.  

Камери відеоспостереження зафіксували, що Зінченко приїхав до Львова із Дніпра, де постійно проживав із батьками. У Львові він пробув більше тижня і змінив три зйомні квартири. Після вбивства Фаріон він побув ще два дні і 21 липня вернувся до Дніпра та 25-го був затриманий.

Припускається, що підозрюваний мав спільників і, в тому числі, отримував матеріальну підтримку на свою роботу.

Під час обрання запобіжного заходу хлопець вину не визнав.

Як повідомлялося, адвокат Регіна Гусейнова, яка захищає в суді інтереси підозрюваного в убивстві Ірини Фаріон, заявила, що досі не почула жодного прямого доказу провини свого підзахисного.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті