Вагітну жінку в Курській області застрелили військові в російській формі з червоною пов'язкою. Z-пропагандистка щось бурмоче щодо «переодягання»

Вагітну жінку в Курській області на самому початку заходу ЗСУ на територію РФ застрелили військові в російській формі з червоною пов'язкою. Цей факт визнала російська пропагандистка Марина Ахмедова у себе в Телеграм.

Вона розповіла, що зустрілася з чоловіком вбитої і він повідомив, що сім'ю з курської Суджі розстрілювали військові, одягнені «в нашу форму з червоною пов'язкою».

Щоб якось пояснити цей неприємний факт, пропагандистка бездоказово заявила, що ЗСУ для вбивства мирних жителів нібито переодягаються у форму ЗС РФ.

Ця заява Ахмедової не витримує жодної критики. По-перше, ЗСУ під час переміщення «СВО» на територію РФ були екіпіровані у свою форму. Важко уявити, що для «полювання за мирними» жителями вони по-швидкому переодягалися у ворожу. Крім того, використання такого маскування в умовах наступу ЗСУ неминуче підставило б українських військових під «дружній вогонь» своїх же штурмових підрозділів.

Як повідомлялося раніше, російська пропаганда всіма силами намагається показати, що українські війська в Курській області РФ проводять каральні акції проти мирного населення. Загибель вагітної мешканки Суджи стала першим каменем у вибудуваній російськими ЗМІ стіні брехні. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті