В Ужгороді відбувся рекрутинговий захід американської компанії для ВПО з Луганщини

Рекрутинговий захід для переселенців з Луганської області провела американська компанія "Jabil Uzhgorod" в Ужгороді 4 жовтня. Про це повідомила Луганська ОВА в соцмережах.

"В Ужгороді відбувся рекрутинговий захід компанії Jabil Uzhgorod, спрямований на підтримку ВПО з Луганщини, зареєстрованих у гумхабі Новоайдарської селищної ВА та в Луганському обласному центрі зайнятості", - сказано в повідомленні.

"Jabil Uzhgorod" - американська компанія, яка виробляє електроніку. Завод компанії працює в Ужгороді. 

Під час рекрутингового заходу фахівці з підготовки кадрів "Jabil Uzhgorod" представили умови працевлаштування, критерії відбору та деталі роботи в компанії. Зазначається, що "Jabil Uzhgorod" пропонує роботу для 150 осіб на некваліфікованих посадах, які не потребують спецпідготовки. Серед переваг роботи на заводі - можливість навчання й підвищення кваліфікації, транспортне обслуговування, безкоштовний комплексний обід, медичне страхування, безкоштовне проживання для мешканців інших населених пунктів, а також безпечні та комфортні умови праці. 

"У заході взяли участь 34 ВПО з Луганщини. П’ятеро з них виявили бажання приєднатися до команди заводу", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що уряд Сполучених Штатів продовжить підтримку Луганської області за програмою ERA на $325 млн.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті