У центрі Мелітополя підірвали магазин із військовою формою РФ, є постраждалі

У четвер вранці, 22 вересня, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав вибух у районі центрального ринку. Про це повідомляють "РІА Мелітополь" та мер Мелітополя Іван Федоров.

За попередніми даними, у місті підірвали магазин, де продавали військову форму за адресою вулиця Свердлова, 3.

За словами очевидців, на місці події лежать двоє людей. При цьому ще одна людина серйозно травмована.

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що окупанти "влаштували теракт у людному місці, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити в терорі українську владу".

"Страх, терор та ліквідація неугодних – три складові, які на окупованих територіях постійно демонструє росія. І перед псевдореферендумом зачистка серед своїх посилюється", - написав він у Telegram.

За його словами, росіяни на центральному ринку міста вчинили вибух і ліквідували трьох військових.

Інформація щодо мирних громадян уточнюється.

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті