В районі Нижнього Новгороду вибухнув автомобіль із письменником-шовіністом Захаром Прилепиним

В околицях російського міста Нижній Новгород стався вибух автомобіля, у якому їхав письменник-шовініст, колишній депутат Держдуми та пропагандист Захар Прилепін. Про це повідомляють російські телеграм-канали.

За даними каналу SHOT, Прилепін їхав до сім'ї на автомобілі Audi Q7. В результаті вибуху загинув його водій, сам Прилепін попередньо вижив.

Канал Mash повідомляє, що стан Прилепіна оцінюється як важкий. До речі, його водій мав українське громадянство.

"На місці вибуху вирва глибиною півтора метри. Уламки розкидало у радіусі 30 метрів. Саморобний вибуховий пристрій знаходився біля заднього сидіння Audi публіциста", - йдеться у повідомленні.

Прилепін неодноразово бував на окупованому Донбасі і навіть стверджував, що командував батальйоном сепаратистів. В одному з інтерв'ю Прилепін відмовився відповідати на запитання, чи вбивав він людей на Донбасі.  

Як повідомлялося раніше, у Мелітополі підірвали "заступника начальника облглавка МВС" Запорізької області

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті