В окупованому Севастополі знову зникло світло. "Губернатор" виправдовується

В окупованому Севастополі вдень 18 травня знову зникло світло. Про це у себе в телеграм повідомив так званий "губернатор" міста Михайло Развожаєв.

Ще вранці 18 травня він запевнив городян, що "всі ремонтні роботи на підстанції "Севастополь" було завершено, енергопостачання міста відновлено повністю", подякував жителям за "розуміння ситуації, що склалася", проте вдень змушений був констатувати, що в місті знову немає світла.

"Бачу ваші повідомлення про відключення світла в Севастополі. Ситуація зумовлена аварією на мережах "Крименерго" в районі Бахчисарая. Наразі фахівці займаються відновленням енергопостачання", - виправдовується Развожаєв. 

"Прошу всіх зберігати спокій. За прогнозами фахівців, електрику знову увімкнуть протягом години", - обіцяє він.

Як повідомлялося, окупований Севастополь частково знеструмлено після нічної атаки безпілотників.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті