В окупованій Кадіївці у підлітка в руках вибухнула іграшкова качечка, яку він підібрав біля пам'ятника Пушкіну

Іграшкова качечка, підібрана біля пам'ятника Пушкіну, вибухнула в руках у підлітка в окупованій з 2014 року Кадіївці (Стаханові) Луганської області. Про це з посиланням на так звану «міністерку охорони здоров'я ЛНР» Наталію Пащенко повідомив «уряд ЛНР» у соцмережах 14 жовтня.

«Підліток у Стаханові дістав серйозні поранення, підібравши «заміновану» дитячу іграшку», - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в руках у дитини вибухнула качечка жовтого кольору, яка лежала під лавочкою біля пам'ятника Пушкіну. Хлопець отримав осколкове поранення лівого очного яблука, садна м'яких тканин обличчя та осколкове поранення нижньої третини лівого передпліччя.

«Зараз пацієнт перебуває на обстеженні, потім дитину госпіталізуємо в офтальмологію. Стан середньої тяжкості», - цитуються слова Пащенко.

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Луганської області один лікар-терапевт обслуговує по 10 - 12 сіл.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті