На тиждень блекауту кількість злочинів знизилася на 16% – Нацполіція

Рівень злочинності в Україні під час аварійних відключень електроенергії минулого тижня знизився на 16%. Про це 1 грудня у Telegram повідомила Нацполіція.

"З 23 листопада, коли російські ракети завдали чергових збитків об'єктам критичної інфраструктури, поліція збільшила кількість нарядів на вулицях та посилила заходи безпеки на дорогах населених пунктів. Є результати", - заявив голова Національної поліції Ігор Клименко.

За словами Клименка, кількість злочинів, зареєстрованих з 23 по 30 листопада, зменшилася на 16% порівняно з позаминулим тижнем. При цьому стало менше повідомлень про шахрайство (на 24%), викрадення транспортних засобів (на 23%), крадіжки (на 7%) та пограбування (на 3%). Кількість ДТП також зменшилась на 13%.

"На 22% менше сталося автопригод, у яких травмувалися люди. На 5% поменшало смертей на дорогах", - додав Клименко.

Нагадаємо, раніше у Повітряних силах ЗСУ заявили, що готові до нових масованих обстрілів РФ.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті