В Маріуполі фіксують активний рух російської техніки та роботу авіації

Під Маріуполем фіксується активний рух російської бойової техніки. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко Telegram.

"Фіксуємо рух техніки. Окупанти поновили переміщення живої сили, БК, засобів артилерії та танків в бік Мангушу. Понад 20 вантажівок та 6 тягачів з важкою технікою за день. Окрім того, змінили тактику пересування засобів артилерії. Тепер їх не тягнуть за вантажівкою на причепі, а перевозять тентованими тягачами", - повідомив він.

Він також проінформував, що в приазовську частину Маріупольського району прибула додаткова чисельність мобілізованих окупантів.

Поновлено щоденне тренування на полігоні в районі селища Бабах-Тарама

Крім того, фіксується висока активність роботи авіації.

Як повідомлялося раніше, українські військові відбили понад 65 атак ворога за минулу добу. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті