В Херсоні РФ обстріляла авто з немовлям, є загиблий

В передмісті Херсона російські окупанти обстріляли авто з цивільними, де знаходилось немовля. Машина загорілася, дідусь дівчинки загинув, а мати - у важкому стані. Про це повідомив у Телеграм очільник МВС Ігор Клименко.

"Опівдні росіяни в передмісті Херсона обстріляли з артилерії авто, в якому дівчинка та її рідні поверталися з медогляду", - розповів він.

За даними Клименка, внаслідок влучання автівка загорілася.

"36-річна мати у важкому стані перебуває у лікарні. Чоловік, який був за кермом, загинув. Ймовірно, це 64-річний дідусь дитини. Особу встановить експертиза, оскільки тіло вигоріло практично вщент", - зазначив голова МВС.

У Херсонстьку лікарну двомісячну дитини везли поліцейські з "мігалкою". Попередньо, в дівчинки діагностували мінно-вибухове поранення голови.

"Стан середньої тяжкості. Лікарі надають надають необхідну допомогу та борються за життя її мами", - додав очільник МВС.

Як повідомлялося, 12 листопада російські війська зранку обстріляли Дніпровський район Херсону, внаслідок чого загинув 64-річний чоловік.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті