"Уявив себе воєнкором": російського блогера Позднякова перевіряють компетентні органи

Російський скандальний блогер Владислав Поздняков став фігурантом перевірки з боку компетентних органів, - повідомив 12 серпня тг-канал Brief.

Зокрема, за інформацією інсайдерів, у його публікаціях виявлено ознаки поширення недостовірної інформації про бойові дії в прикордонних районах Курської області. Стверджується, що правоохоронці "перевіряють не тільки свіжі пости в його тг-канали, а й весь масив інформації".

"У більш ранніх постах, імовірно, можуть виявити ознаки розпалювання ненависті та ворожнечі", - зазначило одне з джерел пабліка.

"Цей персонаж, який давно не живе в Росії і займається публікацією сумнівних і провокаційних дописів, зараз уявив себе ледь не військовим блогером і воєнкором. Це викликає обґрунтовані запитання у силовиків", - додає інший співрозмовник тк-каналу.

Як повідомлялося, російські силовики почали перевіряти "воєнкорів" і Z-блогерів на предмет привласнення грошових коштів "на допомогу фронту".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті