Уражено склад боєприпасів у Тверській області РФ, триває масштабна детонація, оголошено евакуацію

Склад боєприпасів було уражено у місті Торопець Тверській області РФ в ніч на 18 вересня. Про це повідомили губернатор Тверської області Ігор Руденя в Телеграм, а також низка ЗМІ та Телеграм-каналів. 

"У Торопці Тверської області внаслідок падіння уламків БПЛА під час відбиття атаки силами ППО почалася пожежа, на місце виїхали всі екстрені служби, керівництво ГУ МНС РФ у Тверській області, тривають роботи з локалізації пожежі", - повідомив Руденя.

"Бачили цю хвилю? Військову частину бабахнули", - каже голос місцевого мешканця за кадром однго з опублікованих відео.

Оголошено евакуацію населення, призупинено роботу шкіл та садків: русня розгрібає наслідки влучання дронів по військовій частині у місті Торопець Тверської області. На мапі пожеж NASA відно, що масштаб загоряння займає велику частину самого населеного пункту. ...Село поруч виявилося відрізаним для евакуації, люди чекають допомоги на березі озера, човнів на всіх не вистачає. ...Склади з боєприпасами досі горять та детонують, а на мапі NASA видно що з ними вже горить і весь Торопець. (Порівняйте з тою що ми показували на початку), - пише Телеграм-канал "Реальна Війна. Україна. Новини".

Уточнюється, що жителі села Цикареве, яке через ріку прямо навпроти складів військової частини, просили для евакуації як мінімум 5 човнів. Місцева влада поки не дісталася жителів, які чекають на березі.

Раніше повідомлялося, що серія вибухів прогриміла над російським Бєлгородом. Повідомляється про влучання та пожежі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті