Уночі українська ППО відбивала атаку російських безпілотників. Олещук назвав кількість збитих

У ніч на 17 травня росіяни атакували Україну 20-ма безпілотниками. Про це у Телеграм повідомив командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

За його словами, ударні БпЛА типу «Shahed-131/136» були запущені росіянами із районів Приморсько-Ахтарська та Курська.

"В результаті протиповітряного бою збито усі 20 ворожих «шахедів» у межах Харківської, Полтавської, Вінницької, Одеської та Миколаївської областей", - зазначив генерал.

Як повідомлялося, минулої ночі українські безпілотники атакували нафтопереробний завод у російському місті Туапсе.

Також  у Краснодарському краї РФ цієї ночі жителі Новоросійська нарахували 35 вибухів у районі порту після ударів безпілотників.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті