Уночі окупанти Криму відбивали атаки морських і повітряних безпілотників

Уночі 9 серпня окупанти Криму відбивали атаки морських і повітряних безпілотників. Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв протягом ночі "коментував" ситуацію у своєму Телеграм-каналі.

Повітряну тривогу в місті Развожаєв оголосив о 1.05 ночі.

Уже о 1.21 він повідомив, що російські військові "відбивають атаку ЗСУ".

"За попередньою інформацією вже збито одну протикорабельну ракету "Нептун" над акваторією на значному віддаленні від берега. Зберігається небезпека застосування ЗСУ БПЛА", - повідомив "губернатор".

О 1.49 він оголосив відбій повітряної тривоги, проте о 4.13 знову повідомив, що "гучні звуки, які було чути в місті, - це наші військові відбили спробу атаки надводних безпілотників".

"За попередньою інформацією знищено 2 БЕК", - відрапортував Развожаєв.

О 4.31 він додав, що "у Севастополі відбивають атаку БПЛА".

"За попередньою інформацією в районі Орлівки збито одну повітряну ціль. Можливе падіння осколків і суббоєприпасів. За інформацією від Рятувальної служби Севастополя, наразі зафіксовано інформацію про падіння осколків у районі Качі поруч із вулицею Авіаторів. Триває контроль обстановки", - заявив "губернатор".

О 4.37 він повідомив, що "військові відбивають атаку укронацистів". "За попередньою інформацією, вже збито кілька повітряних цілей над морем. Усі служби приведені в стан бойової готовності. Залишайтеся в тимчасових укриттях або безпечних місцях", - закликав жителів глава окупаційної адміністрації.

О 4.50 ранку Развожаєв закликав жителів "зберігати спокій, дотримуватися заходів безпеки, залишатися вдома і відійти від вікон". 

"ППО веде роботу зі знищення БПЛА. Також працюють засоби придушення", - констатував "губернатор".

О 7.11 він підбив підсумки: "У Севастополі сили ЧФ, ППО і підрозділи РЕБ відбили атаку ЗСУ. За попередньою інформацією військові над акваторією знищили 3 безпілотники і 3 БЕКи. За інформацією Рятувальної служби Севастополя жодні цивільні об'єкти в місті не постраждали".

Як повідомлялося, у Липецькій області РФ після атаки БПЛА на військовому аеродромі детонують боєприпаси.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті