Унаслідок ракетного удару по Чугуєву на Харківщині пошкоджено цивільну інфраструктуру - Синєгубов

У ніч на неділю ЗС РФ завдали ракетного удару по Чугуєву. Про це повідомив у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Унаслідок ракетного удару пошкоджено цивільну інфраструктуру. Без постраждалих", - написав Синєгубов.

Він повідомив, що також вночі ЗС РФ обстріляли Піщане Чугуївської ТГ. У результаті пошкоджено 6 будинків. Крім того, напередодні ввечері обстрілу зазнав Шевченківський район Харкова. "Обстріли по відкритій території. Без постраждалих і руйнувань", - написав Синєгубов.

Загалом за добу на цивільні об'єкти інфраструктури в регіоні ЗС РФ скинули 16 КАБ, застосували 3 ракети різного типу і 1 FPV-дрон.

Ворожі обстріли спровокували пожежі в Куп'янську (горіли будинки та дві господарські споруди) і Пристіні (горіла госпбудівля), а також у відкритих екосистемах, зокрема палала трава поблизу Соболівки, Приколотного, Малого Бурлука та в Глушківці.

Як повідомлялося, РФ обстріляла Українськ на Донеччині, пошкоджено будинки та лікарню. 

Статті

Країна
20.09.2024
10:13

Україна – РФ: транзитний "хід конем"

Україна намагається зберегти статус транзитера енергоресурсів для ЄС, бо його втрата дуже невигідна економічно. Проблема в тому, що транзит можливий тільки в одному випадку. Якщо постачальником цих енергоресурсів буде росія.
Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Всі статті