Унаслідок обстрілів у Дніпропетровській області є руйнування

У суботу ввечері та неділю ворог атакував Нікопольський район Дніпропетровської області, внаслідок обстрілу пошкоджено комунальне підприємство, 5 приватних будинків, гараж, лінію електропередач. Про це повідомив у Телеграм очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Ввечері ворог ще раз атакував Нікопольщину – Покровську громаду. Та після нічного затишшя, знову поновив терор району вранці. Цілив дронами-камікадзе та обстрілював з артилерії. Удари прийшлися по самому Нікополю й Мирівській громаді. Пошкоджені комунальне підприємство, 5 приватних будинків, гараж, лінія електропередач. Наслідки ще уточнюються", - зазначив Лисак.

Загиблих і постраждалих немає.

Статті

Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Країна
26.06.2024
19:45

Якщо проблем немає – їх треба створити. Медреформа по-запорізьки

Всі лікарі-чоловіки, які беруть участь у протестних акціях, або підписують звернення проти ліквідації, отримали повістки і  тепер мусять збиратися на передову, від інших вимагають звільнитися.
Світ
25.06.2024
16:20

"Зеленський українцям до смерті своєї посланий". Російські ЗМІ про Україну

"...Той же Янукович, на мій погляд, як перша особа у владі, що змінює київський режим, не зможе вже відбутися".
Всі статті