Українські воїни за добу завдали ударів по 24 місцях скупчення окупантів та збили штурмовик Су-25

Українські воїни минулої доби завдали ударів по 24 районам зосередження живої сили окупантів, а також збили штурмовик Су-25. Про це 5 січня у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 20 ударів по районах зосередження ворога, а також 5 ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів", - повідомили українські військові.

Окремо наголошується, що минулої доби на східному напрямку бійці ППО знищили російські штурмовик Су-25, ударний вертоліт Ка-52 та безпілотник "Орлан-10". Своєю чергою воїни ракетних та артилерійських підрозділів завдали вогневої поразки трьом пунктам управління та чотирьом районам зосередження живої сили та військової техніки, а також двом складам боєприпасів.

Нагадаємо, що штурмовик, вертоліт та безпілотник зенітники на сході збили всього за кілька годин.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті