Українські військові збили ворожу ракету над Кіровоградщиною (ФОТО)

Українські військові збили ворожу ракету над Кіровоградщиною. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Телеграм.

"Над Кіровоградщиною знову ворожі ракети. Зранку над селом Миронівка Світловодської громади спрацювало ППО. Збито крилату ракету. Вона розлетілася уламками по селищу. Працює слідчо-оперативна група. Тип ракети наразі встановлюють", - зазначив він. 

 


Також він розповів про стан постраждалих від вчорашнього "прильоту" по Кропивницькому.

"Щодо вчорашніх прильотів двох «Калібрів». За ранковою інформацією медиків, із 25-ти госпіталізованих 1 залишається в дуже тяжкому стані, 9 – в тяжкому, решта – середній ступінь тяжкості. Всі стабілізовані. Під постійним наглядом медиків. Будемо сподіватися, що з ними все буде добре", - повідомив він.

Як раніше повідомлялося,  п'ятеро людей убито і 25 поранено вдень 28 липня в результаті російського ракетного удару по Кропивницькому.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті