Українці зібрали ще 10 мільйонів на ударні "Маґури" для ГУР Міноборони

Українці зібрали ще 10 мільйонів на ударні "Маґури" для Головного управління розвідки Міноборони України. Про це ГУР повідомляє у Телеграм 10 серпня.

"Великий благодійний проект “MAGUR’и для ГУРу”,  організований командою телемарафону «Єдині новини» спільно з Фондом Діани Подолянчук, завершився: небхідні 10 мільйонів гривень на ударні морські безпілотники українського виробництва ― зібрані!", - йдеться у повідомленні.

ГУР нагадує, що багатофункціональна безекіпажна надводна платформа  MAGURA V5 — новітня українська розробка, призначена для здійснення розвідки, виконання пошуково-рятувальних завдань та ударів по морських і прибережних цілях.  Завдяки "Маґурам" воїни ГУР МО України вже успішно уразили 18 суден держави-агресора росії, 9 з них ― знищено. 

"Дякуємо кожному глядачеві телемарафону та представникам бізнесу, хто зробив свій внесок на посилення Воєнної розвідки України! Висловлюємо вдячність українським медійникам за важливу ініціативу", - підкреслює ГУР.

Зазначається, що збір на ударні морські дрони MAGURA V5 проводили зусиллями Starlight Media, 1+1 Media, ТК Рада, Ми-Україна, Inter Media Group, ДП Мультимедійна платформа іномовлення України, 24 каналу та Благодійного фонду 24, РБК-Україна, Українського радіо, TAVR Media та радіо Промінь. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті