Українські хакери зламали базу даних російського союзу автостраховиків й оприлюднили дані

Українські хакери KibOrg зламали базу даних російського союзу автостраховиків й оприлюднили відповідні дані. Про це йдеться на сайті українських хакерів KibOrg 4 червня.

"Команда KibOrg зламала базу даних Російського Союзу Автостраховиків. До рук українських хакерів потрапило понад 1,5 ТБ персональної інформації російських водіїв та їхніх автівок. Як зазначено на офіційному сайті Союзу, РСА – це перше у Росії профоб’єднання на страховому ринку, статус якого закріплено законом. Його роботу контролює Банк Росії. Станом на 2021 рік РСА співпрацював з 41 російською страховою компанією", - йдеться в повідомлені.

Зазначається, що до 2024 року кількість членів скоротилася до 34 страхових компанії. Серед найбільш відомих значиться "Росгосстрах", яка була найбільшою страховою компанією Росії. Однак зараз "Росгосстрах" поступилася "СОГАЗ", яку віднесено до системоутворюючих. Серед інших іменитих учасників також є "Тинькофф Страхование", "Сбербанк страхование", "АльфаСтрахование" та інші.

Раніше повідомлялось, що у співпраці з ФБР та правоохоронцями Британії СБУ викрила транснаціональні хакерські угруповання.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті