Українські бійці розбили три роти росіян разом із технікою на одному з напрямків

Втрати росіян вбитими та пораненими склали більше трьох рот на Таврійському напрямку за останню добу. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в Telegram.

За його словами, на цій ділянці фронту наші воїни продовжують рухатися вперед і мають успіхи на окремих ділянках. 

"Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1212 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали більше трьох рот", - написав Тарнавський.

Крім того, українські бійці знищили 21 одиницю військової техніки противника. Зокрема, три танки, шість БМП та МТЛБ, два БпЛА "Zala" та "Орлан-10", самохідну артилерійська установка "Нона", РЕБ "Поле-21", РЛС "Зоопарк" та автомобільну техніку. 

Також були нанесені удари по двох місцях зберігання боєприпасів російських військ.

Як повідомлялося, українські війська просунулися на Таврійському напрямку на глибину до одного кілометра.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті