У Військово-Морських Силах ЗСУ підтвердили знищення більше ста дронів на полігоні у російському Єйську

Силами та засобами Військово-Морських Сил ЗС України, у взаємодії зі Службою безпеки України, було уражено об'єкти військового полігону 726-го навчального центру ППО ( в/ч 33859, Єйськ ) у Краснодарському краї, - йдеться у офіційному Телеграм-каналі ВМС ЗСУ 25 червня.

Зазначається, що цей заклад займається навчанням та підготовкою військовослужбовців для використання БПЛА різних видів.

"Увага, уточнена інформація щодо знищення складу з безпілотниками та супутньої інфраструктури в росії. 21 червня силами та засобами Військово-Морських Сил ЗС України, у взаємодії зі Службою безпеки України, було уражено об'єкти військового полігону 726-го навчального центру ППО ( в/ч 33859, Єйськ ) у Краснодарському краї. Цей заклад займається навчанням та підготовкою військовослужбовців для використання БПЛА різних видів", - пишуть в Управлінні комунікацій Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

В результаті удару було знищено:

  • «Shahed-136»/«Герань-2» – 20 од.;
  • ударний БПЛА «Ланцет» – 50 од.;
  • розвідувальний БПЛА «ZALA» – 40 од.;
  • розвідувальний БПЛА «SuperCam» - 10 од.

Також є загиблі серед інструкторського складу та технічного персоналу з Єлабуги.

Як повідомлялося, атака дронами в ніч із 20 на 21 червня одразу кількох районів Краснодарського краю РФ має, за неофіційними даними, реальні результати - знищено понад сто дронів, загинув техперсонал. 

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті