У Верховній Раді обмежили користування месенджером Telegram

У Верховній Раді обмежили користування Telegram. Про це повідомив нардеп Ярослав Юрчишин ввечері, 8 жовтня.

"Обмеження в дії. Ось так тепер виглядає спроба скористатися Telegram на службових пристроях", - написав він.

Напередодні Юрчишин зазначав, що такі заходи безпеки цілком логічні.

"На жаль, уже були приклади, коли сторонні особи отримували дані держпрацівників через Telegram, яким користувалися на робочих пристроях. Чи створювали фейки, як у випадку з нібито каналом спікера Ruslan Stefanchuk Цим розпорядженням ми мінімізуємо ризики", - нагадав депутат.

Він підкреслив, що заборона стосується саме працівників апарату Ради та не обмежує використання месенджера в особистих цілях.

Статті

Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Донбас
07.10.2024
09:53

Як із «ДНР» і «ЛНР» роблять «фабрику мрій». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Свого часу засновник радянської імперії Володимир Ленін заявив, що «з усіх мистецтв для нас найважливішим є кіно». Тож не дивно, що пропагандисти окупованого Донбасу та їхні кремлівські куратори сприйняли цю вказівку досить серйозно і вирішили...
Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Всі статті