У справах про хабарництво екс-чиновників російського міноборони можуть з'явитися нові фігуранти. Натякають на Шойгу

Російські пабліки сьогодні, 29 вересня, повідомляють, що в кримінальних справах колишніх чиновників міноборони можуть з'явитися нові фігуранти, деякі - натякають на екс-міністра оборони Шойгу.

«У справі екс-заступника глави Міноборони РФ Тимура Іванова та інших фігурантів щодо хабарництва може з'явитися обвинувачення у створенні та участі в організованому злочинному співтоваристві», - ідеться в повідомленнях, із додаванням аналогічної інформації по справі екс-заступника глави Міноборони Булгакова.

«Колишній заступник міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков перешкоджає розслідуванню у справі, пов'язаній з укладенням контрактів на встановлення та налаштування систем внутрішнього і зовнішнього освітлення у Військово-медичній академії ім. С. М. Кірова в Санкт-Петербурзі, випливає з матеріалів справи», - пишуть пабліки, також зазначаючи, що “розслідування у справі обвинуваченого в шахрайстві екс-заступника глави МО РФ Булгакова продовжено до кінця грудня”.

Крім того, роспабліки зазначають, що «в Міноборони могло діяти злочинне співтовариство у справі екс-міністра Тимура Іванова».

«Ключове питання: хто в ній головний? Наївно було б вважати, що Сергій Шойгу, обіймаючи посаду міністра оборони, не мав жодного стосунку до того, що відбувається. Навряд чи хтось повірить, що в його відомстві, серед заступників, діяла група високопрофільних шахраїв, і він був настільки захоплений підготовкою до перемоги в СВО, що не помічав того, що відбувається, крім різнокольорових стрілочок на картах, що прикрашали його стіл», - йдеться в одному з повідомлень росіян.

Статті

Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Всі статті