У Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю РФ зупинився НПЗ після нічної атаки дронами: "Збитки рахуємо"

НПЗ у Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю РФ зупинив свою роботу після нічної атаки дронами 19 травня. Про це повідомив директор із комплексної безпеки групи компаній "Слов'янськ ЕКО" Едуард Труднєв, пишуть російські пропагандистські ЗМІ 19 травня.

"Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо", - сказав Труднєв.

Голова Слов'янського району Роман Синяговський повідомив, що на території підприємства впали шість дронів.

"У ніч із 18 на 19 травня під час атаки за допомогою БПЛА 6 безпілотників упали на території НПЗ у Слов'янську-на-Кубані. Також зафіксовано один вибух у районі старого кладовища, один вибух у хуторі Трудобеликовський", - написав Синяговський у Телеграмі та запевнив, що "...за попередньою інформацією, постраждалих і руйнувань немає". 

Зазначається, що нафтопереробний завод у Слов'янську-на-Кубані вже був ціллю безпілотників, але цього разу дрони були більшими. 

"Заряди несли набагато більші, також були начинені вражаючими елементами у вигляді сталевих кульок", - пишуть росЗМІ.

Раніше повідомлялося, що безпілотники атакували НПЗ і військовий аеродром у Краснодарському краї РФ.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті