У скрепній Росії в петербурзькому готелі покійного ватажка «Вагнера» Пригожина організували гламурну секс-вечірку

У Петербурзі вночі 22 вересня поліція розігнала секс-вечірку під назвою Inferno в готелі «Трезіні» на Університетській набережній. Про це пише паблік ВЧК-ОГПУ.

«Заява в поліцію Василеостровського району надійшла від активістів громадської організації «Русская община», які повідомили про проведення в готелі «сатанинського сексуального заходу». Судячи з його опису в інтернеті, це був дорогий гламурний «бал» з елементами БДСМ і можливим сексом «за домовленістю» між його учасниками: ціни на вхідні квитки починалися від 25 тисяч рублів для дівчат і 125 тисяч для чоловіків, а стеля ціни вхідного квитка наближалася до 700 тисяч рублів», - ідеться в повідомленні.

«Вечірка була припинена поліцейськими, але до затримань учасників і складання протоколів справа не дійшла. До теперішнього моменту відомо, що автором заходу виступив якийсь організатор театральних вечірок із Москви», - йдеться в повідомленні.

Відомо, що раніше готель «Трезіні» входив до бізнес-імперії покійного бунтівного олігарха Євгена Пригожина, який загинув в авіакатастрофі понад рік тому.

«Нині в складній структурі власності готелю його власника не видно, але, судячи з матеріалів від березня нинішнього року, під час розподілу майна загиблого, готель «Трезіні» відійшов його старшій дочці - 32-річній Поліні (зліва на фото). Про неї відомо, що Поліна закінчила Академію цивільного захисту МНС, і давно брала участь у бізнесі свого батька, хоча головним спадкоємцем активів і наступником Євгена вважається його син Павло Пригожин. Чи має якийсь стосунок до організації секс-заходу сама Поліна, чи це лише казус управлінців, які здають приміщення в оренду, поки залишається таємницею», - повідомляють у пабліку.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті