У школі Воронежа РФ через металошукач на іспит не пускали дітей з пірсингом, кісточками в ліфчиках, ланцюжками на стрінгах і брекетами на зубах

В одній зі шкіл російського Воронежа РФ металошукач не пустив на іспит дітей із пірсингом, кісточками в ліфчиках, ланцюжками на стрінгах і навіть брекетами на зубах. Про це повідомив російський Телеграм-канал "Mash" 28 травня.

«Витягувати кісточки з ліфчиків, знімати пірсинг і відкріплювати ланцюжки на стрінгах змусили учнів школи №62 у Воронежі - про це розповідають самі діти. Нібито вони дзвеніли під час проходу через металошукач", - ідеться в повідомленні. 

Зазначається, що система контролю дісталася навіть до дітей із брекетами. Їх пустили в кабінет тільки через годину після початку іспиту. 

"Весь цей час натовп випускників стояв на посту охорони. Після того як усі повернулися додому і розповіли про те, що трапилося, батькам, посипалися заяви за свавілля. Учениці в істериці, батьки в шоці, попереду ще два тижні іспитів", - пише також Телеграм-канал.

Уточнюється, що міністерство освіти Воронезької області вже запросило камери спостереження зі школи і готується пильно вивчати записане.

Раніше повідомлялося, що в російському Воронежі знову пролунав вибух у багатоповерхівці. Цього разу функцію дрона на себе взяв самогонний апарат.

Раніше також повідомлялося, що у Воронежі 50 «свіжоспечених» громадян РФ у ресторані отримали повістки до військкомату.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті