У росії затопило Челябінську область. Двоє людей загинули

Жителі Челябінської області опинилися серед води через сильні дощі та прориви дамб, - пише паблік «Осторожно, новости» 28 липня.

«Сьогодні затопило Коркіно, де через прорив дамби розлилася річка Чумляк. Під час евакуації затопленого приватного сектора там загинув 61-річний чоловік. Також розлилася річка Єманжелинка, вона затопила ділянки в однойменному селі та СНТ «Уралець». Деякі будинки у воді по дах, евакуйовано вже понад 140 осіб», - ідеться в повідомленні. 

У самому Челябінську затопило набережну річки Міас: з водосховища скинули воду, щоб не допустити затоплень у всьому місті. Проте багато вулиць все ж залиті водою. У селищі Межовому та інших поселеннях району під час евакуації знайшли одного загиблого, він пив із друзями в приватному будинку і загинув.

Місцеві жителі Челябмнска розповіли журналістам, що вони вже 2 тижні живуть без електрики і ходять у гумових чоботях.

Як повідомлялося, у Башкирії РФ село Міндігулово пішло під воду. Звідти евакуювали 45 осіб, зокрема 18 дітей.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті