У Росії учасник «м'ясних штурмів» на Донбасі очолив школу в Пермі й обіцяє дітям осередок «Юнармії»

Росіянин, який воював на Донбасі з 2014 року, очолив школу в Пермі - тепер там з'явиться осередок ”Юнармії». Про це 20 серпня пише паблік ЧТД.

«Це колишній депутат прикамського ЗакСу, ветеран війни в Україні (з 2014 року) 41-річний Олександр Григоренко. Рік тому після поранення він повернувся нарешті на батьківщину, де став промивати дітям мізки «уроками мужності». Тепер його підвищили до посади директора школи №87, де він уже запустив клуб військово-патріотичного виховання «Доброволець». У майбутньому він планує відкрити на його базі осередок Юнармії (у народі відомої як Путінюгенд через схожість із нацистською юнацькою організацією)», - пише паблік.

У повідомленні також наголошується, що, за інформацією пропагандистів, в Україні Григоренко командував штурмовим взводом 228-го мотострілецького полку у складі уральської 90-ї танкової дивізії. Цей полк відомий тим, що мобілізованих командири відправляли в «м'ясні штурми» - з одними автоматами без допомоги артилерії проти танків і дронів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті