У Росії тричі судимий наркоман, який повернувся з війни проти України, розгромив автобус серед білого дня

У російському Архангельську пасажир, який кілька тижнів тому повернувся зі «СВО», розгромив автобус. Про це 14 жовтня повідомляють російські пабліки.

За даними «Бази», погром в автобусі влаштував 37-річний Олексій П. За словами очевидців, приблизно о третій годині дня чоловік увійшов в автобус № 43 зі своєю супутницею. Пара оплатила проїзд і пройшла в салон.

«Через деякий час у чоловіка раптом почалися галюцинації. Під час руху він вирвав вогнегасник і розпорошив вміст по салону. Водій зупинив автобус, і пасажири вибігли на тротуар. На місце було викликано поліцію і швидку допомогу. За словами очевидців, чоловік встиг розбити в автобусі молотком безпеки 4 шибки, кілька ламп, а також розбити стелю, намагаючись вибратися з автобуса. При цьому він утримував і «прикривав» свою дівчину. Увесь цей час двері автобуса були відчинені», - йдеться в повідомленні.

«Наразі розглядаються дві версії: або чоловік прийняв заборонені речовини (чоловік був тричі судимий і раніше вживав наркотики), або в нього почалися галюцинації через ПТСР», - пишуть у російських соцмережах.

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті