У Росії опосередковано визнали, що під час «СВО» зруйнували в Україні десятки тисяч об'єктів 

Російські окупаційні війська під час «СВО» зруйнували в Україні десятки тисяч об'єктів. Цей факт опосередковано визнали в Міністерстві будівництва РФ.

Так, у повідомленні прес-служби відомства зазначається, що відновлювати знищене російською агресією на окупованих територіях України доводиться силами всієї Російської Федерації. 

«На сьогодні в нових (окупованих “ОстроВ”) регіонах уже відновлено 19 386 об'єктів. У роботі над відновленням беруть участь 81 регіон-шеф, 8 держкомпаній і 402 підрядні організації", - ідеться в повідомленні. 

Максимальна кількість фахівців, одномоментно задіяних у відновлювальних роботах, склала 46 тис. Також у пікові моменти залучали 5,4 тис. одиниці техніки.

Ці цифри однозначно свідчать про колосальні масштаби руйнувань, допущених російською армією під час «СВО». 

Статті

Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Всі статті