У російському Примор'ї з'явився загін з екс-учасників війни в Україні - охоронятиме жителів і «ставитиме на місце приїжджих»

Влада Приморського краю РФ створила добровольчий загін для ветеранів війни в Україні. Про це оголосив губернатор регіону Олег Кожемяко, - пише «Дождь».

Загін називається «Тигр-правопорядок» і складається з 300 осіб. За словами губернатора, колишні військові патрулюватимуть вулиці Владивостока разом із поліцією та Росгвардією, а потім такі групи з'являться і в інших містах регіону.

У бійців буде як важке, так і легке обмундирування. До нього, судячи з відеозапису з телеграм-каналу Кожем'яка, входять гумові кийки, бронежилети, рації та аптечки.

Пересуватися військові будуть на двох автомобілях: одну з них оснастять засобами спостереження з повітря за допомогою дронів, а з другої зроблять патрульний автобус.

«Багато дуже приїжджих громадян, хто, можливо, не зовсім розуміє наші правила пристойності, і яких потрібно трошки поставити на місце, якщо вони не дотримуються правил поведінки в місті... Тому ми ухвалили рішення створити таку організацію з-поміж військовослужбовців», - цитує Кожемяко.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті