У російському Примор'ї з'явився загін з екс-учасників війни в Україні - охоронятиме жителів і «ставитиме на місце приїжджих»

Влада Приморського краю РФ створила добровольчий загін для ветеранів війни в Україні. Про це оголосив губернатор регіону Олег Кожемяко, - пише «Дождь».

Загін називається «Тигр-правопорядок» і складається з 300 осіб. За словами губернатора, колишні військові патрулюватимуть вулиці Владивостока разом із поліцією та Росгвардією, а потім такі групи з'являться і в інших містах регіону.

У бійців буде як важке, так і легке обмундирування. До нього, судячи з відеозапису з телеграм-каналу Кожем'яка, входять гумові кийки, бронежилети, рації та аптечки.

Пересуватися військові будуть на двох автомобілях: одну з них оснастять засобами спостереження з повітря за допомогою дронів, а з другої зроблять патрульний автобус.

«Багато дуже приїжджих громадян, хто, можливо, не зовсім розуміє наші правила пристойності, і яких потрібно трошки поставити на місце, якщо вони не дотримуються правил поведінки в місті... Тому ми ухвалили рішення створити таку організацію з-поміж військовослужбовців», - цитує Кожемяко.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті