У російському Пітері горів стадіон друга Путіна

У РФ цієї ночі в Пітері гасили пожежу на «СКА-Арені». Про це 9 червня повідомляє ТГК ЧТД.

"Придумана олігархом і другом Путіна Геннадієм Тимченком, арена загорілася вночі, і вогонь охопив чашу, трибуни та рекламні щити. Як пише «78», вогонь почався через несправність проводки", - йдеться в повідомленні.

Журналісти нагадали, що «СКА-Арену», яка обійшлася росіянам у 15 млрд рублів замість обіцяних 10, було відкрито 2023 року.

"Раніше Тимченко, потрапивши під міжнародні санкції, стверджував, що його дружба з Путіним не означає підтримку війни, але оскаржити європейські санкції йому так і не вдалося. Втім, вони не завадили йому стати ще багатшим: п'ять наближених до Путіна російських мільярдерів отримали надприбутки в $10 млрд за час війни з Україною", - нагадав паблік.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті