У російському Бєлгороді та області "шумно". Є постраждалі

Росіяни повідомляють про роботу своєї ППО над Бєлгородом і областю. Є постраждалі та руйнування. Про це 17 травня пише губернатор В'ячеслав Главдков.

"Над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО - збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста. ⠀ За попередньою інформацією, двоє людей постраждали. В одного чоловіка закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та осколкове поранення лівої гомілки, в другого - осколкове поранення лобової ділянки", - повідомив він, додавши, що в Бєлгороді фрагментом снаряда пробито покрівлю, перекриття техповерху та стелю в одній квартирі багатоквартирного будинку.

Також у Бєлгородському районі в селищі Дубове і в селі Таврове внаслідок прямих влучань снарядів (яких, не повідомляють, - прим.) сильних пошкоджень зазнали по два приватні житлові домоволодіння: вибито вікна, пробито покрівлі, пошкоджено фасади і стіни. У селищі Дубове наразі ще в чотирьох приватних житлових домоволодіннях вибито вікна, посічено покрівлі та фасади. Також пошкоджено 4 автомобілі.

У селі Таврове різні пошкодження виявлено ще в 12 приватних житлових домоволодіннях: вибито вікна, посічено фасади та паркани. Також осколками посічено шість автомобілів.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті