У РФ запропонували давати школяркам, які народили у випускному класі, додаткові пільги під час вступу до вишів

У РФ запропонували давати школяркам, які народили у випускному класі, додаткові пільги під час вступу до вишів. З такою ініціативою до Міністерства освіти і науки звернувся член Ради Федерації Андрій Кутєпов. 

Дитину, народжену протягом року до подачі документів до інституту, він пропонує вважати «індивідуальним досягненням» дівчини - поряд із закінченням школи з відзнакою, значком ГТО і перемогою в олімпіадах. 

Виходячи з того, що більшість абітурієнтів вступають до вишів одразу після закінчення школи, народження дитини має припасти на випускний клас, а зачаття - на рік раніше.

Як вирішуватиметься питання зі статтею Кримінального кодексу про розбещення неповнолітніх Кутєпов на уточнив.    

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті