У РФ стривожені тим, що нові безпілотники, які атакували їх уночі та вранці, схожі на "Шахеди"

У росії з'ясовують, що за нові безпілотники, схожі на "Шахеди", атакували їх уночі та вранці 26 листопада. Про це повідомляють російські ЗМІ. 

 "За однією з версій, ЗСУ атакували Тулу дронами, зробленими за типом "літаючого крила" - через що вони схожі зі знаменитою російською "Геранню", - пише .Mash. 

Як повідомляється, наразі фахівці з'ясовують, що це за апарат".

Також окупанти повідомляють, що вже точно відомо, що ці БПЛА "не мають нічого спільного з UJ-22 і "Бобрами".

Тим часом міноборони РФ звітує, що вранці, після нічної атаки, збило ще чотири дрони над територією Брянської, Смоленської та Тульської областей. Таким чином, кількість нібито збитих безпілотників сягнула 24, повідомляє  російська влада.

Нагадаємо, безпілотник влучив у багатоповерхівку у російській Тулі. Місцевий губернатор заявив, що це робота ППО. 

Як повідомлялося, вранці 26 листопада міноборони РФ стверджувало, що збило 20 безпілотників у 4 областях росії. Аеропорти Москви зупинили роботу. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті