У РФ після атаки беспілотників детонують склади боєприпасів

У Росії після нічної атаки беспілотників виникли пожежі із детонацією на складі боєприпасів на Кубані та арсеналі ГРАУ Міноборони РФ у Тверській області. Про це повідомляють російські Телеграм-канали та місцева влада. 

Як повідомляється, атаку безпілотників зафіксували в Тихорецькому районі Краснодарського краю, внаслідок чого відбулися пожежа і детонація. Місцева влада заявила про евакуацію місцевого населення із селища, біля якого сталося загорання.

Крім того, про атаку БпЛА заявили і у Тверській області, жителі Торопця і найближчих населених пунктів чули вибухи.

За даними Astra, 23-й арсенал ГРАУ атакований безпілотниками в селищі Жовтневому Тверської області. Губернатор Тверської області повідомив про нібито збиті дрони і роботу екстрених служб на місцях.

Нагадаємо, у РФ заявили про знищення нібито 101 БПЛА уночі 21 вересня. 

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті