У Путіна ідею українсько-російських переговорів на основі міжнародного права назвали «схоластикою». Кажуть, немає конкретики 

У Кремлі назвали ідею українсько-російських переговорів на основі міжнародного права «схоластикою». Так на заяву радника президента України Михайла Подоляка відреагував прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Раніше, український політик заявив, що Київ готовий вести переговори з Росією в рамках міжнародного права.

«Це все, скоріше, така схоластика, але жодних деталізуючих пояснень у цьому випадку ми не чули. Тема ця зрідка озвучується, але без будь-якої конкретики», - прокоментував Пєсков.

Що саме незрозуміло Кремлю у формулюванні «на основі міжнародного права» він не уточнив. Тим часом, Михайло Подоляк без жодної «схоластики» чітко вказав, що ця концепція - це «територіальна цілісність і суверенітет держави. 

«Російська сторона продовжує залишатися відкритою для переговорного процесу», - вкотре назвав спікер Кремля ультиматум Україні мирним планом.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті