У прифронтовій сільській громаді Запорізької області проклали додатковий трубопровід для відновлення водопостачання

Для відновлення водопостачання у прифронтовій Кушугумській сільській громаді Запорізької області проклали додатковий трубопровід. Про це з посиланням на Запорізьку ОВА повідомив сайт міста Запоріжжя 25 липня.

"В Кушугумській громаді проклали додатковий трубопровід для відновлення водопостачання", - сказано в повідомленні.

Крім того, на місцевому об'єкті водопостачання встановлено додаткове насосне обладнання. 

Уточнюється, що після підриву росіянами Каховської ГЕС деякі громади Запорізької області, включаючи Кушугумську, залишились без технічної води, яку брали з Каховського водосховища. Для того, аби забезпечити громади водою було організовано підвіз води й прийнято рішення прокласти додатковий трубопровід. 

У повідомленні також зазначається, що в прифронтовій Широківській сільській громаді Запорізької області всі об'єкти водопостачання забезпечені генераторами необхідної потужності.

Раніше повідомлялось, що для мешканців населених пунктів Запорізької області, де є дефіцит питної води, закуплять додаткова насосне обладнання.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті