У Польщі автобус з українцями врізався в машину дорожньої служби

У Свебодзінському повіті Польщі розбився мікроавтобус, у якому перебували громадяни України, зокрема діти -  під час руху автобус зачепив машину дорожньої служби.  Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на польські видання RMF24 та TVN24.

Аварія сталася близько 5 ранку на ділянці дороги, де тривав ремонт. Як розповів прессекретар польської поліції, автобус врізався в автомобіль дорожньої служби. Через зіткнення автобус, у салоні якого їхали дев'ять громадян України, перекинувся.

Серед пасажирів було четверо дітей у віці 2, 3, 4 і 15 років. Після аварії усіх постраждалих доставили до лікарні. П’ятеро з них — у важкому стані. Серед найбільш серйозно постраждалих також є діти.

Причини аварії з'ясовує поліція, однак уже зараз відомо, що водій був тверезий.

Нагадаємо, у Румунії автобус з українськими дітьми потрапив у ДТП. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті