У перший же день "дострокового голосування" в "ЛНР" явка нібито перевищила 11%. "Допомогли" луганчани, які живуть у Росії  

У перший же день "дострокового голосування" в "ЛНР" явка нібито перевищила 11%. Про це йдеться в повідомленні ЦВК РФ.

Справедливості заради, зазначають у Комісії, такий значний результат є заслугою не тільки тих, хто зараз проживає на окупованій території Луганської області, а й за рахунок жителів "ЛНР", які виїхали в Росію. Екстериторіальні виборчі дільниці відкрито у 81 регіоні РФ.

"Явка жителів ЛНР за підсумками другого дня голосування на екстериторіальних дільницях і першого дня дострокового голосування за депутатів Народної Ради Республіки перевищила 11%", - відзвітували в ЦВК РФ.  

Показово, що явка на виборах до "ради міського округу Луганська", - йдеться в повідомленні, - становила лише 0,13%. 

Як повідомлялося раніше, за три дні "дострокового голосування" окупаційна влада "ДНР" уже "намалювала" явку майже у 25%. 

Кремль організував на окупованих територіях України незаконні "вибори" до "парламентів" і "народних рад". За законами РФ, основний етап виборів відбувається з 8 до 10 вересня. Однак у "ДНР" оголосили про так зване "дострокове голосування" починаючи з 31 серпня. У "ЛНР" "волевиявлення" раніше терміну почалося 2 вересня.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті