У МЗС РФ заявили, що Захід уже дозволив Києву завдавати ударів углиб території Росії

Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що країни Заходу вже ухвалили рішення дозволити Києву наносити удари в глибині російської території. Про це повідомляє ВВС.

«Ми знаємо про те, що відповідні рішення було ухвалено якийсь час тому, і сигнали такого роду до Києва передано», - заявив Рябков.

У повідомленні нагадується, що напередодні у Вашингтоні відбулися переговори британського прем'єра Кіра Стармера і президента США Джо Байдена. До початку цієї зустрічі західна преса писала, що Стармер спробує переконати Байдена дозволити Києву наносити удари вглиб російської території наданою Заходом зброєю. Однак після переговорів на запитання журналістів, чи вдалося йому переконати Байдена, Стармер відповів, що розмова з президентом США мала стратегічний, а не тактичний характер, і не йшлося «про якесь конкретне рішення».

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що обговорить із Байденом «план перемоги», який примусить РФ до дипломатичного завершення війни.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті