У міноборони РФ заявили, що уночі нібито збили над росією 125 дронів

У ніч проти 29 вересня росію масовано атакували безпілотники, над РФ буцімто збили 125 дронів. Про це повідомляють міністерство оборони РФ, місцеві губернатори та російські Telegram-канали.

Найбільше безпілотників, за повідомленням російських ресурсів, атакували Волгоградську область. Місцевий губернатор Андрій Бочаров заявив, що над регіоном буцімто збили кілька дронів, а внаслідок падіння їхніх уламків сталося загоряння сухої трави, яке, за його словами, уже загасили.

Дрони також атакували Воронезьку область. За повідомленням місцевої влади, частину цілей начебто збили, однак один безпілотник влучив у житловий будинок. Минулося без постраждалих.

Також заявили про атаку на Єйськ у Краснодарському краї, звідки росіяни запускають ударні дрони Shahed. Місцеві жителі в соцмережах повідомляли, що вибухи пролунали поблизу військового містечка. Ймовірно, під ударом також опинився військовий аеродром.

Окрім цього, дрони атакували Ростовську область. За повідомленням місцевого губернатора, атаку було «успішно відбито».

Як повідомлялося, кількість постраждалих внаслідок російського удару дронами по Сумах 28 вересня збільшилась до 21.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті